Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - JONAH 3

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  3:1 Cuvkntul Domnului a vorbit a doua oarq lui Iona, astfel:

  3:2 ,,Scoalq-te, du-te la Ninive, cetatea cea mare, wi vestewte acolo strigarea pe care yi -o voi da!``

  3:3 Wi Iona s`a sculat, wi s`a dus la Ninive, dupq Cuvkntul Domnului. Wi Ninive era o cetate foarte mare, ckt o cqlqtorie de trei zile.

  3:4 Iona a knceput sq pqtrundq kn oraw, cale de o zi, strigknd wi zicknd: ,,Kncq patruzeci de zile, wi Ninive va fi nimicitq!``

  3:5 Oamenii din Ninive au crezut kn Dumnezeu, au vestit un post, wi s`au kmbrqcat cu saci, dela cei mai mari pknq la cei mai mici.

  3:6 Lucrul a ajuns la urechea kmpqratului din Ninive; el s -a sculat de pe scaunul lui de domnie, wi -a scos mantia de pe el, s`a acoperit cu un sac, wi a wezut kn cenuwq.

  3:7 Wi a trimes sq se dea de wtire kn Ninive, din porunca kmpqratului wi mai marilor lui, urmqtoarele: ,,Oamenii wi vitele, boii wi oile, sq nu guste nimic, sq nu pascq, wi nici sq nu bea apq deloc!

  3:8 Ci oamenii wi vitele sq se acopere cu saci, strige cu putere cqtre Dumnezeu, wi sq se kntoarcq dela calea lor cea rea wi dela faptele de asuprire, de cari le sknt pline mknile!

  3:9 Cine wtie dacq nu Se va kntoarce Dumnezeu wi Se va cqi, wi dacq nu-Wi va opri mknia Lui aprinsq, ca sq nu pierim!``

  3:10 Dumnezeu a vqzut ce fqceau ei wi cq se kntorceau dela calea lor cea rea. Atunci Dumnezeu S`a cqit de rqul pe care se hotqrkse sq li -l facq, wi nu l -a fqcut.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск