Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • CROATIAN BIBLE - NEHEMIAH 4

  PREVIOUS CHAPTER - NEXT CHAPTER - FONTS - HELP


  4:1 Kad su Sanbalat, Tobija, Arapi, Amonci i Adoani uli da napreduje popravljanje jeruzalemskih zidova - jer su se poele zatvarati pukotine - veoma se raestie.

  4:2 Zaklee se svi zajedno da e napasti Jeruzalem i da e nas smesti.

  4:3 Mi smo tada zazvali Boga naega i postavljali smo dnevnu i nonu strau da bismo zatitili grad.

  4:4 A idovi govorahu: "Snage su nosaima klonule, a ruevina je mnogo: neemo nikada stii sagraditi zida!"

  4:5 A nai neprijatelji rekoe: "Uvui emo se meu njih prije nego to doznaju i opaze nas: tada emo ih poubijati i tako osujetiti pothvat!"

  4:6 A kad bi doli idovi koji ive kraj njih, po deset bi nas puta upozoravali: "Idu protiv vas iz svih mjesta u kojima stanuju!"

  4:7 Postavili smo se u nizinama, iza zida i na goletima; rasporedio sam narod po rodovima, s maevima, kopljima i lukovima.

  4:8 Kad sam vidio kako se boje, ustao sam i objavio velikaima, odlinicima i ostalom narodu ovo: "Ne bojte se ovih ljudi! Mislite na Gospoda, velikoga i stranoga, i borite se za svoju brau, za sinove i keri svoje, za ene i kue svoje!"

  4:9 Kad su nai neprijatelji uli da smo obavijeteni i da je Bog osujetio njihovu osnovu, mogli smo se vratiti k zidu, svaki svome poslu.

  4:10 Ali je od toga dana samo polovica mojih momaka obavljala posao, a ostali su drali koplja, titove, lukove i oklope, a glavari stajali iza doma Judina,

  4:11 koji je gradio zid. I nosai tereta drali su oruje: jednom je rukom svaki radio svoj posao, a u drugoj mu bilo oruje.

  4:12 Svaki je od graditelja, dok je radio, nosio ma pripasan uz bok. Truba je stajao kraj mene.

  4:13 Rekao sam velikaima, odlinicima i ostalom narodu: "Posao je velik i zamaan, a mi se rasuli po zidu, daleko jedni od drugih:

  4:14 skupite se oko nas na mjesto gdje ujete glas trube, a Bog na borit e se za nas."

  4:15 Tako smo obavljali posao od rane zore do prvih zvijezda. Polovica je bila naoruana kopljima.

  4:16 U to sam vrijeme jo rekao narodu: "Svaki sa svojim slugom neka noi u Jeruzalemu: po redu emo nou straariti, a danju raditi."

  4:17 Ni ja, ni moja braa, ni moji momci, ni straari koji su me pratili nismo skidali svojih haljina, svatko je drao pri ruci svoje oruje.


  NEXT CHAPTER - CROATIAN BIBLE & INDEX

  God Rules.NET
   100 +   .